Γαστρονομια

Τα  γαστρονομικά μονοπάτια  που ακολουθούν τα μενού του Luna Rossa είναι εμπνευσμένα από την εμπειρία και τις μαγειρικές γεύσεις  του σεφ, ο οποίος είναι θερμός υποστηρικτής και συνεχιστής  της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας και Slow Food κουλτούρας.

H εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιεί και που εισάγει ο ίδιος από την Ιταλία, δίνουν στα πιάτα του γεύσεις αξέχαστες που ξεχωρίζουν για την απλότητά και τους συνδυασμούς τους.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου το μενού ποικίλλει και εναρμονίζεται με εποχιακά προϊόντα από την εγχώρια αγορά, άριστης ποιότητας ελληνικά κρέατα και λιχουδιές από την γειτονική μας χώρα όπως φρέσκιες μαύρες τρούφες της Norcia και λευκές της Alba, φρέσκα μανιτάρια πορτσίνι από το Abetone κι άλλα ιδιαίτερου γούστου διαμάντια  που αποτελούν τον κατάλογο και που ο σεφ με άριστη απλότητα συνθέτει πιάτα εύγευστα.

Περισσότερα: Ατμόσφαιρα